Etusivu
Rinnekoti on palveluiltaan Suomen monipuolisin yksityinen kehitysvamma-alan toimija. Tarjoamme apua, tukea ja asiantuntemusta ja autamme asiakkaitamme elämään hyvää elämää – jokainen omanlaistaan.
Palvelujamme käyttävät vammaisuudesta, pitkäaikaisesta sairaudesta ja muusta syystä erityistä tukea tarvitsevat henkilöt lapsista vanhuksiin. Asiakkaitamme ovat myös hyvän elämän ansaitsevien henkilöiden perheet sekä palveluja ostavat tahot kuten kunnat.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
AVOIN HAKU sote-koulutetuille ja alan opiskelijoille
Tehtävä
AVOIN HAKU sote-alan ammattilaisille
Sijainnit
Kaikki
Haku alkaa
14.4.2020
Haku päättyy
 
Työsuhdemuoto
 
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Jos olet sote-alan tutkinnon suorittanut, etkä juuri tällä hetkellä löydä avoinna olevista työpaikoistamme sinua kiinnostavaa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Liitä mukaan ansioluettelosi, jotta saamme kattavan kuvan osaamisestasi. Olemme sinuun yhteydessä, jos Rinnekodissa avautuu sinulle sopiva työtehtävä.

Rinnekodilla on toimintaa eri puolilla pääkaupunkiseutua ja Uuttamaata sekä Tampereella ja Lahdessa. Asumisen tuen sekä työllistymistä ja osallisuutta edistävät palvelut tarjoavat eri-ikäisille kehitysvammaisille asiakkaillemme laadukasta ja turvallista asumista ja mielekästä toimintaa, joka mahdollistaa osallisuuden kokemuksia yhteisössä ja yhteiskunnassa. Pyydämme uusia työntekijöitämme esittämään rikosrekisteriotteen, jos yksikössä on alaikäisiä. Toimintojemme perustana ovat Rinnekodin arvot lähimmäisyys, asiantuntijuus ja hyvä elämä.

Rinnekoti on Suomen suurin kotimainen, kehitysvamma-alan toimija ja osa Diakonissalaitosta. Työ Rinnekodissa on merkityksellistä ja antaa mahdollisuuden ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Työnantajana tarjoamme henkilöstöllemme lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä merkittävän liikunta- ja kulttuuriedun. Kauttamme on mahdollista hakea myös asuntoa pääkaupunkiseudulta. Panostamme henkilöstömme työhyvinvointiin esimerkiksi suhtautumalla joustavasti erilaisiin työaikaratkaisuihin.

Jätä yhteystietosi ja CV:si meille painamalla JATKA.
Aikaa jäljellä